Blogging

Restaurant Marketing – review

samen lunchen. gelukkig multicultureel team dat pizza eet en met elkaar communiceert terwijl het zitten in het moderne bureau - pizza service stockfoto's en -beelden

Aangezien zoveel toeristen van over de hele wereld de stad bezoeken – en het is verre van de clichés die ze gebruiken voor het Midwesten – is het niet verwonderlijk dat het een van de meest bezochte toeristische bestemmingen ter wereld is. Niet zo lang geleden las ik over een restaurant dat qua restauranteten past bij een stad als Rome. Hier is een deel van wat ik heb gevonden:

Het menu en specials zijn origineel en intrigerend. De website van het restaurant belicht de ongebruikelijke salades en interessante voorgerechten, zoals traditionele calamares, evenals luxe schotels met land-Louis-keukens.

De website biedt veel inzicht in de intieme, huiselijke, warme sfeer en de keuken. In oktober hield het restaurant een 18e-eeuws bruiloftsbanket met de eerste sit-down maaltijd.

Wanneer de bezoekers het restaurant binnenkomen, worden ze onmiddellijk begroet met een prachtig nepprofiel van de beroemdste liefdadigheidsinstelling van de stad. Bruiden zitten, terwijl kooplieden kleine geschenken aanbieden met de naam van het restaurant bedrukt, zoals gratis kaas, pakjes bloemen en speciale drankjes. Maar liefst 11 video’s laten klanten zien die genieten van de beroemde pastagerechten van het restaurant die worden geserveerd, gerecyclede wijnglazen en een met rook gevulde wijnmand om de complimenten van de gasten te verzamelen.

Het online menu biedt een schat aan informatie en een zeer handige en fantasierijke suggestiegeschiedenis. De meest creatieve marketingideeën van het restaurant worden gepost voor de wereld om te absorberen, terwijl ze zich vermengen en genieten van alle verwennerijen die ze zojuist binnen hun bereik hebben gelegd.

Diner Specials

Wekelijkse Aanbiedingen

Catering Alles (vegetarisch)

Tarrantineset

Wekelijkse Aanbiedingen

Florentijnse set

Wekelijkse Aanbiedingen

Restaurantwebsite

Onlinemenu

Webanalyse en verkeer

A/B-testen

Nu heb je een gevoel van wat voor soort informatie het restaurant de klant waarschijnlijk te bieden heeft op manieren die voor de klant frustrerend zouden zijn is niet beperkt tot de prijs en de duur van de maaltijd. Het is een verlangen naar concurrentie, en een verlangen om dat speciale gerecht te vinden, te genieten van de gemakken van de plaats zoals zij dat doen, en de Muze te ervaren. Helaas kun je nooit weten welk soort informatie ervoor zal zorgen dat je terug wilt komen, dus de rest is aan de klant.

Laten we de mensen in het restaurant niet vergeten. De mooie bediening van het restaurant, van de gastvrouw tot de serveerster, en het decor maken het comfortabel voor de gasten die willen genieten van de dine-in sfeer en de smaak van de plek. Tegelijkertijd gaat het niet om het comfort, op zich, maar eerder om hoe de klant zich buiten de comfortzone in het restaurant voelt. Een belangrijk deel van de beoordeling is hoe goed het eten was, maar verder gaat het om tevreden klanten. De perceptie is dat het een beetje duur is, maar ze willen de gunst teruggeven.

Hoe het restaurant zijn resultaten behaalt is belangrijk om op te merken. Het is belangrijk dat de klant in zijn recensie aangeeft dat hij genoten heeft van zijn ervaring. delen van de informatie zouden kunnen zijn:

Het doel voor de eigenaar is om te peilen hoe de bezoekende klant denkt over hun eetervaring. Hoe hebben ze de sfeer ervaren? Hadden ze plezier? Hielden ze van de specials? Hebben ze er tijdens de eetervaring een bepaalde mening over gehad? Het kan zijn dat bezoekende klanten het gevoel hebben dat de sfeer hen iets heeft bezorgd dat veel beter is dan het eten dat ze over het algemeen in andere restaurants krijgen.

Deze onderwerpen zijn belangrijk omdat restaurantmarketing zich zowel op de beleving als op het eten moet concentreren.