Blogging

How to Choose a Good Wedding Shower

grocery store in colombo - frietkraam stockfoto's en -beelden

Kwaliteit van eten

Digue – wegwerpborden, kommen, mokken en bestek van hoge kwaliteit

Serveergrootte – beschouw ze als standaard

Aangepaste prijzen

Nieuwigheid – probeer iets anders

rook naar eten dat je zelf zou bereiden

creativiteit

marketingtalent

grass-hhh (esthetiek, gebloemd)

Je zult versteld staan ​​hoe creatief we kunnen zijn. Laten we met je samenwerken. We gaan kijken of we het zo kunnen regelen dat het lijkt alsof er bloemen van je tafel komen. Voor je het weet ben je een jaar lang het gesprek van de dag. Je bazen zullen verbijsterd zijn. Ze zullen je vragen om het eten in een boeket te vormen en in een mooie rode doos te doen. We zullen onszelf de "Flowers, Inc." noemen.

Als verrassing sturen we je een gratis printbaar bloemstuk. Deze kun je gebruiken op je bruiloft. Dit kan gebruikt worden bij een babyshower, huwelijksreceptie, geproduceerd bij een etentje of een BBQ. Dit is heerlijk leuk voor op een kinderfeestje.

Liefdesbrieven van schuim

Wat is er lekkerder dan een hotty of een maaltijd als het zacht weer is en je iemand wilt laten weten dat je aan hem/haar denkt? Wat als je een papperige, zachte "liefde" papperig zou kunnen maken? Lovey lolly's zijn geweldig voor zo'n geschenk. Deze lolly's zijn meestal dieren, zoals honden, katten en paarden, met zoete lekkernijen erin. Je kunt je favoriete dier aan de ene kant van de rol vinden en een valentijnsteddy aan de andere kant of zelfs een van die vlinderdasdingen voor de beer.

Dieren Decor

Dit is een geweldig thema voor een huwelijksdouche. Wil je een taart die eruitziet als een klaverblad met hartvormige inkepingen? Dit zou een geweldige optie zijn voor iemand die chocolade en dierlijke producten vermijdt. Klaver wordt vaak gebruikt in andere desserts, maar meestal niet, en het is een veilige keuze. Er zijn zoveel kleuren, vormen en maten om uit te kiezen en je kunt ze allemaal krijgen met levendige witte kleuren.

badpak – er zijn geen zinnige redenen waarom je badpak niet als thema kunt gebruiken. Met vormen zoals een bloem is het moeilijk te weerstaan, je zult merken dat het kan worden gecombineerd met andere decorstukken en het is leuk om als feestthema te maken. Deze zijn er in elke maat, maar met elk ontwerp dat je maar kunt bedenken. Enkele voorbeelden zien? Hier zijn een paar:

Heb je binnenkort een feestje gepland? Denk aan deze ideeën en meer, want elk feest is belangrijk. Niet alleen is entertainen een van de eenvoudigste dingen om te doen, het kan ook een feest zijn waar iedereen van geniet. Dus feestplanning moet ongeëvenaard zijn, want als je dit niet goed kunt krijgen, zul je teleurgesteld zijn.

Om u een idee te geven van hoeveel opties er zijn, bekijk deze voorbeeldmenu's. Diners kunnen groot zijn, dus bereid je voor met opennotes en servetten. Ga voor ideeën en informatie over andere themadiners naar: http://www.garyarts.com/bookmarks/lla-dine-insects.htm#ixq8J6W6Wz4qw6.