food

Hoe maak je Chinese barbecue vlees

Chinees Roosendaal

Beschuit van alle soorten vindt zijn oorsprong in het Midden-Oosten. In de oudheid werd het bereid door het deeg een nacht te laten rusten bij warme temperaturen en het vervolgens te laten bakken op vliegende dorsvloeren. Het beschuit was uiteraard zeer zwaar om het gewicht van het brood te dragen, want het werd traditioneel gesneden in de Latijnse stijl: zwaar galjoen, met roeieinden, een ploegpad enz.

Het beschuit maakte ook deel uit van de inwijdingsceremonie van verschillende barbaarse stammen in het Midden-Oosten. In de oudheid deed de officiër-priester dit door het brood met een zwaard in de lucht te snijden en het op een ketel te plaatsen om het onder het zwaard te koken, terwijl hij gevolgd werd door de feestelijke “chtukh” (gebrul, geloei en bezweringen enz.); het brood werd gebroken, d.w.z. uit het zwaard geslagen, en vervolgens tot een koek opgeklopt die de feestvierende priester boven op een zwaardschede plaatste.

beschavingen van over de hele wereld hebben hun diëten aan goden gewijd. Dit is niet overdreven. Al duizenden jaren zijn voedingsmiddelen op de een of andere manier goden. Ga naar een willekeurig oud meifeest en je zult massa’s mensen aantreffen die de sappen uit vruchten zuigen of op de bladeren van planten kauwen. In China smaakt in papier verpakte rijst soms naar cake.

Voedingsmiddelen zijn in China geliefde voorwerpen. In feite is een groot deel van de Chinese keuken gewijd aan verschillende soorten gebak en taarten. Rijst is een soort hoofdbestanddeel van de Chinese keuken, dus vinden we veel rijstgerechten in de Chinese keuken. Dit is zeer interessant voor de Chinezen, want rijst is een fundamenteel bestanddeel van de Chinese keuken en zij hechten er veel waarde aan. Dit is ook iets dat door de Portugezen is beïnvloed.

De Portugezen brachten een complete set kookgerei mee naar China. De Chinezen hadden helemaal geen kookgerei totdat zij de Portugezen hadden ontvangen.

In China wordt papier gebruikt voor het bereiden van veel Chinese gerechten. De reden hiervoor is dat papier erg licht, handig en gemakkelijk weg te gooien is. Zonder papier kun je niet koken, daarom wordt papier gebruikt.

De eenvoudigste manier om Chinees barbecuevlees te maken, is om plakken vlees uit de gemarineerde schaal te snijden. Vervolgens kunt u het vlees onder de voorverwarmde olie gaar laten worden. Natuurlijk kunt u ook houtskoolgrillen gebruiken. Maar papierloze wasabi kan niet fijner zijn.

Chinees barbecuegerecht – De verschillende onderdelen van een Chinese barbecue

Een ander leuk weetje over de Chinese barbecue is dat ze op verschillende manieren barbecueën. De gemakkelijkste manier om een Chinese barbecue te maken is om de ingrediënten ruim van tevoren in huis te hebben en ze vervolgens buiten of in de oven te bereiden.

De kip die gebarbecued gaat worden, wordt bijvoorbeeld in stukjes gesneden. De beste manier om dit te doen is om eerst de stukjes kip in een kom te doen en ze dan te mengen met wat gekruide rijst, brood gedoopt in sojasaus en knoflook.

De volgende stap is het verwijderen van de stukjes kip en ze in spiesjes steken. Daarna kun je ze spiesen met behulp van bamboespiesen. De volgende stap is om het vlees op de barbecue in de spiesen te bakken. Op deze manier kunt u minder olie gebruiken om het vlees te garen. Het wordt ook gegrild om de andere smaken de kans te geven te schitteren.

Chinese barbecue – praktische tips

De volgende tips moeten u kunnen helpen om de beste barbecuerecepten ooit te maken.

Laat het voedsel altijd afkoelen voor je het op de barbecue legt. Zo krijgen de smaken de kans om in het voedsel te trekken en krijg je een rijkere smaak.

Er moet altijd genoeg warmte zijn. Je wilt niet dat het vlees niet gaar genoeg is.

Je moet altijd de ansjovis controleren om te zien of hij klaar is. Kijk of de huid gebobbeld is.

Verwarm voor het grillen de grill voor, zodat de olie in de kolen kan trekken, wat de kans op opvlammingen verkleint.

Voordat u gaat koken, moet het voedsel minstens 165 graden Fahrenheit zijn.

Het voedsel moet volledig mals, smaakvol en vork-tender zijn.

U kunt bouillon en wijn toevoegen tijdens het kookproces.

Er mogen geen verbrande of verschroeide plekken zijn.

U kunt de kolen en het deksel verwijderen met een barbecueborstel.

Je kunt verschillende houtsoorten en verschillende smaakcombinaties proberen.

U kunt ook gehakte uien en worst of gemalen rundvlees toevoegen.