food

Hoe kies je een frietje

Frietkraam op locatie

Wanneer u een frietkraam huurt voor een feest of menigte, is een van de eerste dingen die u nodig zult hebben een heerlijk frietrecept. Het soort friet dat u serveert hangt af van het soort evenement dat u plant. Voor een snack, zult u waarschijnlijk frietjes die zijn gehavend en gefrituurd. Voor een formeler evenement wilt u misschien de frietjes in een mooie pan of pannen laten bakken, met de velkant naar boven, en dan de dikkere plakken gegrild of gebakken. Voor een leuk picknickidee kunt u een aantal kleurrijke plastic vorkjes kopen om de smaakpapillen van uw kind te verleiden tot het dompelen van hun frietjes. Voor een beetje anders zou je unieke linzen of bonen kunnen halen om eens wat anders te maken dan de gebruikelijke porties friet van alle anderen.

Andere hors d’oeuvres zijn gezonde bijgerechten. Probeer eens spinaziedip, of misschien wat fetakaas. Een ander goed idee zijn lekkere crackers en dip. Je zou zelfs een binnenbuikje kunnen kopen dat je voor het eten kunt verwijderen, om kleine graantjes binnenin je broodje te maken. Op die manier ben je creatiever in de doos en eet je kind meer van de traktaties dan anders het geval zou zijn geweest.

Kinderfeestjes kunnen extra leuk worden gemaakt door een kaas- en crackerplankje toe te voegen. Dit zorgt voor een leuk en smakelijk middenstuk.

U kunt het feest van uw kind een stuk serieuzer aanpakken door speciale artikelen te overwegen. U zou bijvoorbeeld zeer begeerlijke buitenlandse items kunnen krijgen, zoals weinig anders dan verse frietjes, broodjes komkommer en mozzarellastokjes. Zouden dit opties zijn die uw kind lekker zou vinden? Natuurlijk kunt u ook de lievelingskostjes van de kinderen serveren. Maar omdat u ze voedsel geeft dat ze ook echt zullen eten, is het een goede gelegenheid om voedsel in te slaan waarvan u weet dat ze het zullen eten.

Neem een voorraad dip mee voor de kleintjes.

Doop hun groenten in iets lekkers zoals pastasaus.

Maak een gevulde pasta met een kaas en cracker bakje.

Word avontuurlijk en maak een kaas en aardappel theddar. Leg de burger erop, en snij de bovenkant eraf om een maaltijd te maken.

Het leukste aan koken voor kinderen is dat ze altijd voor meer in zijn. Er is niets mis mee om ze een beetje van de kookliefde van hun ouders te laten proeven. Vergeet dus niet om tijdens het koken op uw kinderen te letten. Natuurlijk zullen ze blij zijn om te eten wat je hebt bereid en ook waarderen het delen. Je zult verbaasd zijn hoeveel liefde je van je familie kunt krijgen nadat je wat quality time met ze hebt doorgebracht.

Gekonfijte vruchten

Soepen

Salades

U kunt dit recept en nog veel meer vinden op de website van Sweet and experiential child’s. Gekonfijte vruchten en groentesoepen vormen een geweldig onderdeel van de lunchboxen van veel kinderen en ze zijn ook een gemakkelijke en gezonde optie voor de lunchboxmaaltijden van veel kinderen.

Vanille ijs

rozen pizza

Gemengde snacks

Voor lunches heb je vooral een aantal kindvriendelijke restaurantbonnen nodig. Kijk voor de restaurant coupons in uw lokale krant. Als je geen lokale kranten hebt, dan kun je ze online vinden. Kijk ook in de zondagskrant voor andere restaurantcoupons.

Naast het uitzoeken van een paar leuke ideeën, moet je ook creatief zijn. Struin het internet af naar ideeën en recepten, wees niet bang om iets nieuws te proberen.