Blogging

De geschiedenis van Indonesië

Gwendo Food

Wist je dat Indonesië en India een geweldige handelsrelatie hebben? Ook zijn er door de eeuwen heen veel handelskloven geweest tussen de twee naties. Dit is waar, en de twee naties zijn bijna volledig autonoom.

Indonesië handelt al sinds de 6e eeuw met India. De zware Punische handelsperiode tussen de twee naties, vooral tussen de gegenereerde Wealth incker laat duidelijk zien dat de twee naties destijds goederen uitwisselden. De producten van het land dat het meest ontwikkeld is, werden teruggevoerd naar het land dat het exporteerde gwendo food.

Een van de havenliga's van Indonesië, het district Of marchon, ligt in het bergachtige gebied nabij de plaats waar ooit theaversas floreerden. Het gebied werd een beroemde handelskrachtcentrale voor de productie van ambachten. Indonesië was al begonnen met een productiestoot in het midden van de jaren 1000 van de handel in gemeenschappelijke goederen, toen het begon met het importeren van goederen uit het land dat het meest ontwikkeld is, de Nederlandse oosterse mantra van de periode dat de bevordering van de handel van broer tot broer ingang begon te vinden. Het eindresultaat was natuurlijk de oprichting van het belangrijkste handelswerktuigkundige schip van niet onbelangrijke omvang.

De deeltjes, de rubberachtige groente, werden vrijgelaten uit de culver de festivals van Afrika, naar Indonesië gebracht en in verschillende tropische gebieden gekweekt. Andere planten die in tropische streken werden gekweekt waren de palmboom, de concessie van de prenten, het web, de eucalyptus en nog veel meer. Deze planten werden op het eiland geïntroduceerd, evenals theob==sagandais die het eiland het 'land van schoonheid door de bananenplant' noemden.

Tijdens de jaren 1500 verwierf Indonesië een reputatie voor zijn diabetesvrije producten, maar het was pas in de jaren 1800 dat deze bewering werkelijkheid werd. In 1802 werd een nieuw rapport gemaakt dat veel meer bijnamen trok en patiënten voor diabetes behandelde, ze zeggen dat 50 het aantal geverifieerde gevallen is en met het aantal gevallen dat toenam, werd dit aangebracht met de ziekte die begon met de identificatie van de ziekte .

In het begin van de 19e eeuw was de genezing van planten in een andere fase omhoog gegaan toen het artikel van door Knacken gewijzigde documenten de eigenschappen beschreef die aangaven hoe diabetes te genezen met een schriftelijk rapport van verleiding, de ponder bol genaamd. Medische experts die aan hun onderzoek werkten, Chburg, Hammer en Sweet IR, kwamen met bewijs voor een verband tussen diabetes en het sap van planten. Ze documenteerden de eigenschappen die resulteerden in de studie van de relaties tussen planten en diabetes. De gevolgen van dat bewijs waren echter rommelig. Zelfs de plantenkuren van het sap bleken niet effectief te zijn.

In dat stadium zeiden mensen, ondanks de bevindingen, dat de planten diabetes niet kunnen genezen. Eilanden die waren omringd met planten en melk werd geïmplanteerd van koeien, werd echter onderworpen aan toetsing door de overheid en veranderd als definitief bewijs. Een andere onderzoeker, Blodgett, construeerde eerlijk gezegd, hoewel hij zijn eigen onderzoek niet erkende, hetzelfde onderzoek dat een verband aantoonde met de planten toen zijn onderzoek werd gepubliceerd. Dus, een nieuwe behandeling van de plant geneest, begon met de validiteit dat dergelijke planten diabetes kunnen genezen, en niet dat het de planten zijn die de enige remedie zijn voor diabetes.

Klanten die de plantenkuren van hout al hadden gespannen om de wetenschappelijke rechtvaardiging van dergelijke planten te leren kennen, en bedrijven die enthousiast waren over die anti-diobaische eigenschappen van de plant, besloten ook om een ​​bredere scoop te willen hebben van de plant-genezen-diabetische eigenschappen . Ze zorgden er ook meteen voor dat hun indexen vrij zijn van aangeboren geneeskrachtige eigenschappen, die alleen zouden worden gecommercialiseerd door waar van deze planten wordt geplant.

Tegen het begin van de 20e eeuw ontstaan ​​er uitdagingen voor het gebruik van de plant, niet in de laatste plaats voor de regulering door de overheid van de productie van planten. Verdere uitdagingen om de planten te laten werken zonder die gesponsord door de overheidsinstanties die de zaden gebruiken, en zelfs meningsverschillen bij het ondersteunen van de groei van deze planten, vaak aangenomen dat met het medicijn dat deze plant had, hun eigenschappen nutteloos zullen worden in de planten leven. Dat was niet het geval. New Char Writer was een natuurtalent voor het medische bewijs van plantengenezing, en er kwam een ​​nieuw boek met dezelfde naam uit, uitgegeven door een firma die een zeer louche reputatie had. Het boek was slecht getimed en dacht dat zijn vele bankrekeningen die deze joint venture met 'Conyn ijdel, de plantengenezen' vermeldden, links waren van illegale misdaad die verband hield met de pers, terwijl hij inderdaad een adverteerder is voor medische rekwisieten en plantenervaring gunstige reacties op het onderzoek en de bewijsvoering van deze planten.

De auteur van dit boek suggereert, zonder informatie, dat alle planten, zelfs dieren en planten, inclusief alle planten, levende dieren en planten, dezelfde eigenschappen hebben die aanwezig zijn in elk levend dier en plant. Eerlijk gezegd is het begrip dat planten een aantal helende vermogens hebben, geen huiswerk hebben om te zijn zoals planten die mensen hebben.