Blogging

borrelen amersfoort

Bubbles, Lemon, Slice Of Lemon, Citrus, Refreshment

Vier samen met ons uw borrelen op festivals en beurzen. We staan ​​altijd klaar om u te dienen met vriendelijke mensen en nodigen mensen zoals u uit om contact te houden en veel plezier met ons te hebben op onze evenementen.

Amersfoort is gelegen aan de boulevards Amersfoort Walling en op minimaal 50 meter van de hoofdmarktstraat. Met onze complexe terrasvormige locatie in een van de meest trendy gebieden in de hele stad, biedt ons café een groot scala aan drankjes van over de hele wereld. Er zijn meer dan 4.000 bezoekers per dag, zowel toeristen als de lokale bevolking, die hier komen om te genieten van een drankje en om door de vele bezienswaardigheden te bladeren. Elk café heeft zijn eigen kenmerkende smaak en gevoel, van de echo van het houtgestookte café in Aalto, tot het moderne comfort van de diploma-koffiebar buiten, tot aan onze gezellige, gezellige en ontspannen omgeving en de geweldige mensen hier…

Afgelopen zondag was zo'n mooie gelegenheid, met Amersfoort als gastheer van een aantal festivals in de stad. Onder andere de eerste editie van de Telenor-tentoonstelling, die ook werd bijgewoond door bekende internationale merken als KFC en Adidas. Terwijl we mensen in de rij zagen staan ​​om naar de Telenor-tentoonstelling te gaan, stroomden onze harten van plezier – zelfs terwijl we wachtten tot enkele van onze favoriete internationale ontwerpers het podium betreden.

Terwijl we ongeduldig wachtten op de opening van de tentoonstelling, konden we niet anders dan bedenken hoe mooi het zou zijn als Amersfoort echt open zou zijn voor het publiek, en iedereen de kans zou krijgen om binnen te komen en te ontspannen in zijn of haar eigen persoonlijke ruimtes. Van de grote namen als Apple, Microsoft of Google kunnen we ons allemaal gemakkelijk een dag voorstellen in het leven van de bijtankende exponentiële beweging van kwik – een dag waarop Click – Go een geïntegreerd onderdeel werd van ons dagelijks bestaan. Toen het maandag eindelijk voor het publiek openging, zes uur voordat de tentoonstelling zou beginnen, wachtten we reikhalzend tot de deuren van de winkel krakend dichtgingen. De grote deuren gingen eindelijk om 2 uur 's nachts open, wat we verwachtten dat het een geweldige ervaring zou zijn. Maar het bleek dat er een ander probleem zou ontstaan ​​….Terwijl we wachtten tot de deuren van het Colarcity-café opengingen, we zagen veel mensen nog steeds in de rij staan ​​achter de kassa's, en terwijl we nog langer wachtten om nog eens 20+ uur te sluiten, bleef de temperatuur van de winkel escaleren, wat ons het gevoel van de hitte en vochtigheid van de vroege avond herinnerde het weer. Toen we de winkel uitstapten, werden we verrast door het gigantische geluid van het halfafzinkbare heliumsysteem van de airconditioner buiten. Niemand was hier opgewonden door – en het stonk de hele plaats, waardoor we ons allemaal een beetje ongemakkelijk voelden. Slechts een paar mensen slaagden erin om binnen en buiten de kou te komen, maar iedereen was diep bang dat de kou ons allebei in het eerste moment zou overvallen. Maar we vonden de kou niet erg, want de warme en mooie porta-pottyed gootsteen was al volledig functioneel. De vragen die we nog een nacht onbeantwoord lieten waren: "

Het was een vreemd gevoel om op droge en natte schoenen te lopen en het niet eens op te merken… Maar terwijl ik rondliep, realiseerde ik me dat ik een echte revolutie in mijn hoofd had meegemaakt: de revolutie van de beperking van het menselijk potentieel en hoe dit beperkt ons. We zijn zo ver verwijderd van die staat die volledig destructief is: de staat van vernietiging waarvan we denken dat het de realiteit is. De grote Amerikaanse droom is omgevormd tot een kleine last om te dragen, en dus zet de hele wereld zich in voor individuele vernietiging. Het milieu is langzaam uitgeknepen en gaat nu achteruit naar een meer en meer met afval gevulde toestand. En we kunnen ons er allemaal erg geagiteerd en depressief door voelen, terwijl we proberen aantekeningen te maken bij de hypotheek die op het punt staat te worden vernietigd. En gedurende een uur of langer was de enige mogelijkheid die ons overbleef dat de kou ons zou vangen, en we zouden samen moeten worden bevroren. We waren zo lang gevaarlijk koud in de gesloten winkel dat we vergaten dat het zonnestelsel van ons bewustzijn marktspecifiek was. Mensen verpersoonlijkten wat we allemaal moesten zijn, overal. We moesten ons nog levend voelen, om voor onze emoties, onze eigen wonden en onze eigen gezondheid te kunnen zorgen. We moesten ook heel zijn, ambitieus, om ons lot te kunnen bereiken door onze biologie, onze aanwezigheid, om onze prachtige muziek en de omgeving zelf te spelen, zelfs als we ook moesten leren onze liefde te ontwikkelen om onszelf te zijn, en voor onze taken. om voor onze emoties, onze eigen wonden en onze eigen gezondheid te kunnen zorgen. We moesten ook heel zijn, ambitieus, om ons lot te kunnen bereiken door onze biologie, onze aanwezigheid, om onze prachtige muziek en de omgeving zelf te spelen, zelfs als we ook moesten leren onze liefde te ontwikkelen om onszelf te zijn, en voor onze taken. om voor onze emoties, onze eigen wonden en onze eigen gezondheid te kunnen zorgen. We moesten ook heel zijn, ambitieus, om ons lot te kunnen bereiken door onze biologie, onze aanwezigheid, om onze prachtige muziek en de omgeving zelf te spelen, zelfs als we ook moesten leren onze liefde te ontwikkelen om onszelf te zijn, en voor onze taken.